ΜΩΣΑΪΚΟ ΔΑΠΕΔΟ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΣΑΪΚΟ ΔΑΠΕΔΟ

Είναι δάπεδο αποτελούμενο από 100% ανακυκλωμένα αδρανή, τσιμέντο, ανακυκλωμένη πέτρα, ίνες και οργανικά πρόσθετα. Γυαλίζεται με ειδικά διαμάντια και διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις-κοκκομετρίες.

Που εφαρμόζεται

Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε υπόστρωμα όπως πλακάκι, μάρμαρο, μπετό, κτλ. χωρίς να γίνει αποξήλωση αυτού (με την προϋπόθεση ότι το υπόστρωμα δεν είναι σαθρό, έχει επιπεδότητα και πληρεί ορισμένες τεχνικές προδιαγραφές), Το πάχος εφαρμογής του είναι 12-20 χιλιοστά. Εφαρμόζεται σε εσωτερικά και εξωτερικά δάπεδα.

Τα πλεονεκτήματα

Είναι ενιαίο χυτό δάπεδο και δεν χρειάζονται αρμοί μόνο όταν αυτό επιβάλλεται όπως πχ ενδοδαπέδια θέρμανση ή σε εξωτερικούς χώρους. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε θλίψη και εφελκυσμό σε τριβή και σε κρούση. Είναι αδιάβροχο φιλικό προς το περιβάλλον και καθαρίζεται εύκολα Δεν χρειάζεται συντήρηση με την πάροδο του χρόνου.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε όλους τους αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, διακοσμητές που ασχολούνται με τη δημιουργία και την ανακαίνιση χώρων με μοντέρνα αρχιτεκτονική υποστηρίζοντας νέες πρωτοποριακές τάσεις. Το υλικό μπορεί να εφαρμοστεί σε κατοικίες, ξενοδοχεία, πισίνες,  επαγγελματικούς χώρους (όπως καταστήματα, εστιατόρια) και γραφεία, σε εσωτερικούς χώρους και μεγάλες επιφάνειες.

Η συνεργασία με την Alphacement

Η alphacement προσφέρει καινοτόμα προϊόντα, που με τα διεθνή πιστοποιητικά που διαθέτουν, εγγυώνται την ποιότητα του τελικού προϊόντος σε βάθος χρόνου. Επιπλέον, διαθέτει δικά της συνεργεία που εφαρμόζουν τα υλικά, ώστε να έχει τη δυνατότητα να ελέγχει για τη σωστή εφαρμογή τους.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΩΣΑΪΚΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ
ΕΙΚΟΝΕΣ