ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Είναι ένα υλικό το οποίο μας επιτρέπει να δημιουργούμε λείες επιφάνειες με υψηλές αντοχές χωρίς αρμούς, με αντιχαρακτικές ιδιότητες σε δάπεδα - τοίχους - σκάλες - πάγκους - νιπτήρες - ντουσιέρες-πισινες, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με απεριόριστη δυνατότητα συνδυασμού χρωμάτων και σε διάφορες υφές - τεχνοτροπίες.

Που εφαρμόζεται

Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε υπόστρωμα όπως πλακάκι, μάρμαρο, μπετό, γυψοσανίδα κτλ. χωρίς να γίνει αποξήλωση αυτού (με την προϋπόθεση ότι το υπόστρωμα δεν είναι σαθρό, έχει επιπεδότητα και πληρεί ορισμένες τεχνικές προδιαγραφές), Το πάχος εφαρμογής του είναι 3-4 χιλιοστά που σημαίνει ότι δεν δημιουργεί μεγάλες υψομετρικές διαφορές.

Τα πλεονεκτήματα

Είναι ενιαίο χυτό δάπεδο και δεν χρειάζονται αρμοί μόνο όταν αυτό επιβάλλεται όπως πχ ενδοδαπέδια θέρμανση ή σε εξωτερικούς χώρους. Είναι ανθεκτικό σε θλίψη και εφελκυσμό σε τριβή και σε κρούση. Είναι αδιάβροχο, φιλικό προς το περιβάλλον και καθαρίζεται εύκολα Δεν χρειάζεται συντήρηση με την πάροδο του χρόνου.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε όλους τους αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, διακοσμητές που ασχολούνται με τη δημιουργία και την ανακαίνιση χώρων με μοντέρνα αρχιτεκτονική υποστηρίζοντας νέες πρωτοποριακές τάσεις. Το υλικό μπορεί να εφαρμοστεί σε κατοικίες, ξενοδοχεία, πισίνες,  επαγγελματικούς χώρους (όπως καταστήματα, εστιατόρια) και γραφεία σε εσωτερικούς καθώς και εξωτερικούς χώρους.

Η συνεργασία με την Alphacement

Η alphacement προσφέρει καινοτόμα προϊόντα, που με τα διεθνή πιστοποιητικά που διαθέτουν, εγγυώνται την ποιότητα του τελικού προϊόντος σε βάθος χρόνου. Επιπλέον, διαθέτει δικά της συνεργεία που εφαρμόζουν τα υλικά, ώστε να έχει τη δυνατότητα να ελέγχει για τη σωστή εφαρμογή τους.

Δείτε δείγματα χρωμάτων και εφαρμογών
METALLIC
COLLECTION
Photo Gallery
Διατίθεται σε απεριόριστες χρωματικές επιλογές από κάποια Standard χρώματα και από τις συλλογές RAL & NCS
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΑΤΗΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΣ
ΠΙΣΙΝΕΣ
ΜΠΑΝΙΑ
ΔΑΠΕΔΑ
ΣΚΑΛΕΣ